Back to All Events

Trollungen


  • Djupadalen Friluftslivets hus Haugesund (map)

Trollungen – et eventyrspill i Djupadalen

Haugesund barne- og ungdomsteater presenterer et nyskrevet utendørsteater etter bøkene til Inger Postvoll. I dette eventyrspillet vil ca 30 skuespillere fra gruppene Bukkene Bruse og Grådvergene ta oss med til trollenes verden. Det blir sang, troll, mennesker og sagn i skogen ved Friluftslivets hus i Djupadalen.

Kle dere etter været og bli med på en teateropplevelse utendørs i vår egen trollskog.

Haugesund barne- og ungdomsteater setter opp «Trollungen» i samarbeid med Barnas Turlag Haugesund. Ettersom stykket settes opp ute i Djupadalen kommer billetter til å være frivillig å betale. Frivillig støtte til forestillingen (50,- pr person/200,- familie) kan betales på stedet. Takk for støtten!

Stykket varer i ca 40 minutter og passer for alle.

Premiere fredag 25. oktober kl 18.

Øvrige forestillinger:

Lørdag 26.10 kl 15, 17 og 19
Søndag 27.10 kl 13 og 15

IMG_6422.jpg
Earlier Event: February 8
Snehvit & de syv hiphopdvergene
Later Event: November 22
Nøtteknekkeren