Harlekin inviterer til ABBA-musikal

Våre eldste skuespillere i gruppen HARLEKIN ønsker velkommen til selvskreven ABBA musikal i teateret sitt lokale på Staalehuset lørdag 6/4 kl 16.00. Forestillingen er åpen for alle - Inngang kr 30 - Billetter i døren.

I musikalen møter vi ungdom i tidlig tenårene. Forelskelse, kjærlighetssorg, intriger, forvirring, kreativitet, vennskap, glede og mye, mye mer er på plass i musikalen.

Musikalen er skrevet av Oda Lura Larsen. Hun har også hatt hovedregi på stykket. Alle aktørene har funnet sin egen rollekarakter og bidratt med koregrafi og innspill til regi. Gruppelederne Else Lill og Kjersti har fått følge innøvingen litt fra sidelinjen, støttet og bidratt etter behov.

Vær gjerne tidlig ute, for det er også salg av kaker i forkant av forestillingen.

Forestillingen varer ca 30 min. ❤️lig velkommen

Premiere for Snehvit & de syv hiphopdvergene

I dag er det endelig klart for premiere på familieforestillingen Snehvit & de syv hiphopdvergene! Den årlige forestillingen på Tønneloftet spilles i februar 2019, og ca 40 skuespillere fra gruppene Nordavind og Soria Moria står på scenen.

Som i det originale eventyret om Snehvit, så er også stemoren i denne historien ond. Svært ond! Og moderne hjelpemidler som iPad har hun også, så det går hardt for seg i en periode for stakkars Snehvit. Her får publikum både spenning og moro kombinert med heftige hiphop rytmer, sang og musikk! Velkommen!

Det var stor spilleglede i går på generalprøven, Velkommen til Staalehuset i helgen.

Premieren er utsolgt. Ledige billetter til lørdag og søndag via www.ticketco.no, eller i døren. Forestillingen varer i underkant av en time.

Regi: Liv Berit Lervik, Regiassistent: Stine Gudmestad Jensen, Produksjonsansvarlig: Ingunn Soland Drabløs, Musikk: Margrethe Steine, Kostyme og sminke: Linn Hatteland, Foreldrekontakt/dugnadsansvarlig: Bente Styve Pettersen


Vil du være med så heng på med meg......

Velkommen til Per Asplins verden. Haugesund barne- og ungdomsteater har premiere og første spilledag med Putti Plutti Pott bak seg, og vi ser frem til påfølgende 10 forestillinger frem til 2.12. Vi har allerede flere forestillinger som er nær utsolgt, så dersom du har lyst til å se, må du skynde deg å kjøpe billetter her om du ikke har sikret deg et sete: http://festiviteten.no/alle/putti-plutti-pott/#sidebar-tickets

Med 73 store og små skuespillere på scenen, får vi tradisjonen tro servert de store myldre-scenene som HBU er særlig kjent for. Vi har satt opp Putti Plutti Pott flere ganger før, siste gang var i 2011. Regi vil alltid sette sitt personlige preg på forestillingen, og i år er det Kjersti Engedal Eik og Trine Halvorsen som har hatt oppdraget. Sammen med regiassistent Else Lill Johnstad har de sørget for å skape en fin versjon av juleklassikeren. Magne Kristoffersen og Annette K. Winje har musikk og sangansvar, de har ledet sangøvelser gjennom hele høsten. Bak scenen har vi fem dyktige musikere med oss, under ledelse av Fredrik Horn. Levende musikk bidrar til å skape en nydelig musikalsk ramme for forestillingen.

Vi håper at både de som har Putti Plutti Pott som en julefavoritt fra før, og alle de som aldri har sett stykket før får en god førjuls-opplevelse sammen med oss. Vi byr på sang, musikk, humor, drama og julestemning! Bare å glede seg!

Tusen takk til alle som har bidratt i dugnadsarbeidet gjennom hele høsten, og også nå gjennom spilleperioden. Det er mange store ting, mange detaljer, mye planlegging og justeringer som må til for at dette er mulig å gjennomføre. Det er blitt sen kveld i Festiviteten før den siste har gått hjem når det jobbes i innspurten!

Velkommen til forestilling!

Takk til Kim Are KG for fine bilder!

_DSD6009.jpg

Øve, øve, øve

Vi er i gang med innspurten av øvelsesperioden for Putti Plutti Pott. Store og små skuespillere og voksne hjelpere jobber nå mange timer hver uke for å bli klare for premieren i Festiviteten 23. november.

Det er ekstra kjekt å samles til helgeøvelser hvor alles bidrag settes sammen til en helhet når vi har full gjennomgang av hele stykket. Regi har oversikten på hva som skal til for å få alt inn i det store bildet, og noen ganger må en inn og modellere for riktig å få vist hva en mener….

Øvelser inkluderer også terping av musikalske detaljer som løfter lydbildet og opplevelsen som publikum skal få når teppet går opp. Ikke fritt for at den fengende musikker fra Per Asplins familiemusikal setter seg som lydspor i hodet på alle involverte, også utenom øvelsesdagene. Et sikkert tegn på at premieren nærmer seg.

Publikum kan glede seg til å være med til Nisseland for å oppleve førjulsstemning med sjarmerende aspiranter, mengder av spilleglede, spenning, en dæsj med humor, forvirrede nisser, arbeidsomme nisser, mystiske nisser, selveste Julenissen, et forsvunnet trylleskjegg og ikke minst masse sang og musikk underveis. Vi har som vanlig levende musikk på våre forestillinger, med dyktige musikere i orkesteret. Velkommen til en koselig familieforestilling som passer for barn fra ca 4 år!

Spilleperioden er fra 23.11. - 2.12.18.