Trollungen
Oct
25
to Oct 27

Trollungen

Trollungen – et eventyrspill i Djupadalen

Haugesund barne- og ungdomsteater presenterer et nyskrevet utendørsteater etter bøkene til Inger Postvoll. I dette eventyrspillet vil ca 30 skuespillere fra gruppene Bukkene Bruse og Grådvergene ta oss med til trollenes verden. Det blir sang, troll, mennesker og sagn i skogen ved Friluftslivets hus i Djupadalen.

Kle dere etter været og bli med på en teateropplevelse utendørs i vår egen trollskog.

Haugesund barne- og ungdomsteater setter opp «Trollungen» i samarbeid med Barnas Turlag Haugesund. Ettersom stykket settes opp ute i Djupadalen kommer billetter til å være frivillig å betale. Frivillig støtte til forestillingen (50,- pr person/200,- familie) kan betales på stedet. Takk for støtten!

Stykket varer i ca 40 minutter og passer for alle.

Premiere fredag 25. oktober kl 18.

Øvrige forestillinger:

Lørdag 26.10 kl 15, 17 og 19
Søndag 27.10 kl 13 og 15

IMG_6422.jpg
View Event →
Nøtteknekkeren
Nov
22
to Dec 1

Nøtteknekkeren

En liten jente, Marie, får en nøtteknekker i gave fra sin gudfar. Når det viser seg at Nøtteknekkeren er en forhekset prins, begynner  en spennende reise for å få brutt trolldommen som hviler over prinsen. På reisen møter de skumle mus, magiske leker, søte sukkertopper og den fortryllende Sukkertøyfeen. Vel framme i Sukkertøyland lurer fortsatt noen farer. Vil Marie klare å befri prinsen fra trolldommen?

Nøtteknekkeren er basert på E.T.A. Hoffmanns eventyr om «Nøtteknekkeren og musekongen.

Forestillingen passer for barn fra 4 år.
Varighet 2 timer inkludert pause.

View Event →

Snehvit & de syv hiphopdvergene
Feb
8
to Feb 10

Snehvit & de syv hiphopdvergene

  • Staalehuset, Tønneloftet (map)
  • Google Calendar ICS

Haugesund barne og ungdomsteater presenterer familieforestillingen Snehvit & de syv hiphopdvergene! Den årlige forestillingen på Tønneloftet spilles i februar 2019, og ca 40 skuespillere fra gruppene Nordavind og Soria Moria står på scenen. Bli med inn i dette velkjente eventyret, med en litt annerledes, moderne vri- krydret med spenning, komedie, heftige hiphop rytmer og sang og musikk!

Det spilles i alt fire forestillinger 8. - 10. februar. Billetter hos ticket.co, eller i døren. Vipps, kort eller kontanter.

Velkommen!

View Event →