Harlekin inviterer til ABBA-musikal

Våre eldste skuespillere i gruppen HARLEKIN ønsker velkommen til selvskreven ABBA musikal i teateret sitt lokale på Staalehuset lørdag 6/4 kl 16.00. Forestillingen er åpen for alle - Inngang kr 30 - Billetter i døren.

I musikalen møter vi ungdom i tidlig tenårene. Forelskelse, kjærlighetssorg, intriger, forvirring, kreativitet, vennskap, glede og mye, mye mer er på plass i musikalen.

Musikalen er skrevet av Oda Lura Larsen. Hun har også hatt hovedregi på stykket. Alle aktørene har funnet sin egen rollekarakter og bidratt med koregrafi og innspill til regi. Gruppelederne Else Lill og Kjersti har fått følge innøvingen litt fra sidelinjen, støttet og bidratt etter behov.

Vær gjerne tidlig ute, for det er også salg av kaker i forkant av forestillingen.

Forestillingen varer ca 30 min. ❤️lig velkommen