Øve, øve, øve

Vi er i gang med innspurten av øvelsesperioden for Putti Plutti Pott. Store og små skuespillere og voksne hjelpere jobber nå mange timer hver uke for å bli klare for premieren i Festiviteten 23. november.

Det er ekstra kjekt å samles til helgeøvelser hvor alles bidrag settes sammen til en helhet når vi har full gjennomgang av hele stykket. Regi har oversikten på hva som skal til for å få alt inn i det store bildet, og noen ganger må en inn og modellere for riktig å få vist hva en mener….

Øvelser inkluderer også terping av musikalske detaljer som løfter lydbildet og opplevelsen som publikum skal få når teppet går opp. Ikke fritt for at den fengende musikker fra Per Asplins familiemusikal setter seg som lydspor i hodet på alle involverte, også utenom øvelsesdagene. Et sikkert tegn på at premieren nærmer seg.

Publikum kan glede seg til å være med til Nisseland for å oppleve førjulsstemning med sjarmerende aspiranter, mengder av spilleglede, spenning, en dæsj med humor, forvirrede nisser, arbeidsomme nisser, mystiske nisser, selveste Julenissen, et forsvunnet trylleskjegg og ikke minst masse sang og musikk underveis. Vi har som vanlig levende musikk på våre forestillinger, med dyktige musikere i orkesteret. Velkommen til en koselig familieforestilling som passer for barn fra ca 4 år!

Spilleperioden er fra 23.11. - 2.12.18.