Vil du være med så heng på med meg......

Velkommen til Per Asplins verden. Haugesund barne- og ungdomsteater har premiere og første spilledag med Putti Plutti Pott bak seg, og vi ser frem til påfølgende 10 forestillinger frem til 2.12. Vi har allerede flere forestillinger som er nær utsolgt, så dersom du har lyst til å se, må du skynde deg å kjøpe billetter her om du ikke har sikret deg et sete: http://festiviteten.no/alle/putti-plutti-pott/#sidebar-tickets

Med 73 store og små skuespillere på scenen, får vi tradisjonen tro servert de store myldre-scenene som HBU er særlig kjent for. Vi har satt opp Putti Plutti Pott flere ganger før, siste gang var i 2011. Regi vil alltid sette sitt personlige preg på forestillingen, og i år er det Kjersti Engedal Eik og Trine Halvorsen som har hatt oppdraget. Sammen med regiassistent Else Lill Johnstad har de sørget for å skape en fin versjon av juleklassikeren. Magne Kristoffersen og Annette K. Winje har musikk og sangansvar, de har ledet sangøvelser gjennom hele høsten. Bak scenen har vi fem dyktige musikere med oss, under ledelse av Fredrik Horn. Levende musikk bidrar til å skape en nydelig musikalsk ramme for forestillingen.

Vi håper at både de som har Putti Plutti Pott som en julefavoritt fra før, og alle de som aldri har sett stykket før får en god førjuls-opplevelse sammen med oss. Vi byr på sang, musikk, humor, drama og julestemning! Bare å glede seg!

Tusen takk til alle som har bidratt i dugnadsarbeidet gjennom hele høsten, og også nå gjennom spilleperioden. Det er mange store ting, mange detaljer, mye planlegging og justeringer som må til for at dette er mulig å gjennomføre. Det er blitt sen kveld i Festiviteten før den siste har gått hjem når det jobbes i innspurten!

Velkommen til forestilling!

Takk til Kim Are KG for fine bilder!

_DSD6009.jpg