Premiere for Snehvit & de syv hiphopdvergene

I dag er det endelig klart for premiere på familieforestillingen Snehvit & de syv hiphopdvergene! Den årlige forestillingen på Tønneloftet spilles i februar 2019, og ca 40 skuespillere fra gruppene Nordavind og Soria Moria står på scenen.

Som i det originale eventyret om Snehvit, så er også stemoren i denne historien ond. Svært ond! Og moderne hjelpemidler som iPad har hun også, så det går hardt for seg i en periode for stakkars Snehvit. Her får publikum både spenning og moro kombinert med heftige hiphop rytmer, sang og musikk! Velkommen!

Det var stor spilleglede i går på generalprøven, Velkommen til Staalehuset i helgen.

Premieren er utsolgt. Ledige billetter til lørdag og søndag via www.ticketco.no, eller i døren. Forestillingen varer i underkant av en time.

Regi: Liv Berit Lervik, Regiassistent: Stine Gudmestad Jensen, Produksjonsansvarlig: Ingunn Soland Drabløs, Musikk: Margrethe Steine, Kostyme og sminke: Linn Hatteland, Foreldrekontakt/dugnadsansvarlig: Bente Styve Pettersen